Stack modules Commandstation
Prijslijst 2023 Powersupply
   
  English
 
Prijslijst stack modules 2023
 

Scherp geprijsde modelspoor elektronica

 

www.stackmodules.nl

 

Vragen, informatie: heb je een technische of informatieve vraag of wil je stack modules bestellen? Stuur dan een bericht naar stackmodules@ziggo.nl. We beantwoorden je e-mail binnen 24 uur!

 

Verkoop: alle prijzen zijn netto, in euro's en incl BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten NL, BelgiŽ en world wide, deze staan apart genoemd in de prijslijst.

 

Artikel Prijs
Basis board DCC-EX 21,50
Basis board DCC-decoder 22,75
Basis board ExpressNet (25,50) Juni '23
   
LocoNet-T bundel: een basis board LocoNet centrale (Locobuffer) en het basis board LocoNet client, incl RJ12 kabel 1 mtr. Voor de client heb je dan nog een stack board nodig. 39,75
  
Stack board wissels 14,50
Stack board ontkoppelen 14,50
Stack board servo's 9,75
Stack board test en debug 12,50
Stack board DC-outputs 19,50
Stack board stroomdetectie 39,75
Stack board seinen LED 14,50
Stack board relais en pins breakout 9,75
Stack board Loconet hub 14,50
Stack board baanuitlichting Neopixel (14,50) Mei '23
Stack board baanuitlichting RGB (16,50) Mei '23
Stack board sensoren (14,50) Mei '23
Stack board DCC-monitor (14,50) Mei '23
Stack board stappenmotors (14,50) Mei '23
   
Stack modules multiconnect 20P A+B 9,50
Stack modules relaiskabel 8P, 30cm 3,50
Stack modules relaiskabel 16P, 30cm 5,25
   
Keerlusbundel: stack board stroomdetectie in combinatie met het stack board relais en pins breakout (voor maximaal 8 keerlussen). Voor beiden heb je dan nog een basis board nodig. Bv 2 basis boards DCC-EX of de LocoNet-T bundel met een extra client. 49,50
   
   
Serviceproducten* Prijs
Parts baanvoeding 18-16-12-5v, 10a 77,50
Parts DCC-EX besturingscentrale 42,50
DCC-EX 7-kanaals USBc 2.0 hub 19,50
   
   

USBc-hub met 5v DC ingang
   
   
* Serviceproducten leveren we als aanvullende artikelen in combinatie met de stack modules. Ze worden niet los verkocht.
   
   
   
Verzendkosten NL (PostNL, met T&T) Prijs
Verzenden brievenbuspakket 4,20
Verzenden pakket tot 10 kilogram 6,95
Ophalen op afspraak (Roosendaal) Gratis
   
   
Verzendkosten BelgiŽ (met T&T) Prijs
Verzenden brievenbuspakket 10,20
Verzenden pakket tot 10 kilogram 12,00
   
   
Verzenden worldwide (met T&T) Prijs
Tot 500 gram 12,50
Tot 1 kilogram 20,20

 

Levering:

Alle producten worden geleverd als zelfbouwpakket dat je zelf kan assembleren en solderen. Een duidelijke en bondige instructie wordt meegeleverd. Ook de software (sketches) voor de Nano boards wordt uiteraard meegeleverd (download, normale aanpasbare sketch). In deze code kun je zelf eenvoudig de benodigde parameters en variabelen aanpassen naar jouw situatie. Er wordt geen USB-kabel voor de Nano meegeleverd. De genoemde prijzen zijn netto, inclusief BTW.

 

Hulp bij montage en configuratie:

En mocht je er technisch toch niet helemaal uitkomen dan staan we je uiteraard met advies en hulp ter zijde! We kunnen je helpen per e-mail, telefoon (ook beeldbellen) of skype.

 

Garantie en herroepingsrecht:

Op aankopen via internet heb je 14 dagen herroepingsrecht als je toch van de koop af wilt zien. In dat geval kun je het product aan ons retourneren. Je betaalt wel zelf de verzendkosten voor dat retourneren. Indien het product onbeschadigd en ongebruikt retour komt dan maken we het aankoopbedrag (ex. verzendkosten) terug aan je over. Het product moet dan wel in de originele verpakking terug gezonden worden en mag niet reeds (deels) gemonteerd zijn! Je hebt garantie op fabrieksfouten. Op elektronische componenten kunnen we geen garantie meer bieden indien je ze reeds gesoldeerd hebt!

 

Bestelprocedure:

Indien je stack modules wilt bestellen, stuur dan een e-mail naar stackmodules@ziggo.nl. Vermeld in je bericht welke boards je wilt bestellen. We controleren dan of alle onderdelen op voorraad zijn (dat is meestal wel het geval) en we sturen je een bevestiging. Zodra we alle parts verzameld en verpakt hebben sturen we een factuur met betalingsgegevens. Je betaalt dus pas wanneer de bestelling klaar staat voor verzending. Als de factuur betaald is dan versturen we de bestelling binnen 1 werkdag via PostNL.

 

Let op:

Voor het bouwen en gebruiken van stack modules is wel enige basiskennis van modelspoorsoftware, elektronica, Windows en Arduino noodzakelijk (Arduino boards, de IDE en de C++ programmeertaal). Als je nog nooit een soldeerbout hebt vastgehouden en je geen basiskennis elektronica en Arduino hebt dan is dit wellicht niet de juiste oplossing voor je. Dan ben je veel beter af met kant-en-klare modules van de bekende merken.

 


Bundel LocoNet met optionele hub, vergroten

 

Vragen, informatie: heb je een technische of informatieve vraag of wil je stack modules bestellen? Stuur dan een bericht naar stackmodules@ziggo.nl. We beantwoorden je e-mail binnen 24 uur!