Home   Contact
Basis boards   CS & power
Stack boards   Bouwinstructies
Prijslijst 2024   Site in English
 
 

 

Prijslijst Stack Modules

Je modelspoorbaan budgetvriendelijk uitbreiden, updaten of overstappen van analoge naar digitale besturing? Stack Modules (zelfbouwsets) zijn een logische volgende stap!


www.stackmodules.nl

 

Vragen, informatie of bestellen

Heb je een technische of informatieve vraag (bv over wat je nodig zou hebben voor jouw baan) of wil je stack modules bestellen? Stuur dan een bericht naar stackmodules@ziggo.nl. We beantwoorden je e-mail binnen 24 uur!

 

Prijslijst

Alle prijzen zijn netto, in euro's en incl BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten NL, BelgiŽ en world wide, deze staan apart genoemd in de prijslijst.

Let op - De bouwbeschrijvingen gaan er vanuit dat je een stack board test & debug hebt (12,- en erg handig voor tests tijdens het bouwen en configureren). Bestel deze dus bij voorkeur mee met je 1e bestelling!

 

Basis boards Prijs
DCC-EX seriŽle unit V2.1 20,-
DCC-EX I2C client V2.2 - Nieuw! 21,-
DCC-decoder V2.1 23,-
LocoBuffer V2.1 25,-
LocoClient V2.1 1 24,-
   
1 Support alleen i.c.m. het eigen basis board LocoBuffer (centrale).  
   
LocoBundel: een basis board LocoBuffer V2.1 en het basis board LocoClient V2.1, incl RJ-12 LocoKabel 20-300cm. Voor de LocoClient heb je dan nog een stack board nodig (bv wissels, seinen, ontkoppelen, relais en pins, DC-outputs of stroomdetectie). 39,-
   
Extra RJ-12 LocoKabel 20-300cm 4,-
   
 
Stack boards Prijs
Wissels V2.1, pinnen 15,-
Wissels V2.1, schroef 22,-
Wissels V2.2, pinnen, blusdiodes 16,-
Wissels V2.2, schroef, blusdiodes 23,-
   
Ontkoppelen V2.1, pinnen 16,-
Ontkoppelen V2.2, pinnen, blusdiodes 17,-
Ontkoppelen V2.2, schroef, blusdiodes 25,-
   
Seinen LED V2.1, pinnen 15,-
Seinen LED V2.2, pinnen, dimbaar 22,-
Seinen LED V2.2, schroef, dimbaar 29,-
   
Relais en pins breakout V2.1 9,-
LocoBuffer hub V2.1, RJ-12 13,-
Servo's V2.1, pinnen 8,-
Test en debug V2.1 12,-
DC-outputs V2.1, schroef 20,-
Stroomdetectie V2.1, schroef 39,-
Sensoren (input) Mrt '24
DCC monitor Mrt '24
Loco monitor Mrt '24
   
Baanuitlichting Neopixel LocoClient 10,-
Baanuitlichting RGB LED DCC 13,-
   
   
Multiconnect Prijs
Stroomverdeling 20P V1.0 9,-
Signaaltransport 20P V1.0 9,-
LED-dimmer 4P V1.0 pinnen 7,-
LED-dimmer 4P V1.0 schroef 9,-
   
   
Diversen Prijs
Relaiskabel 8P, 30cm (SB relais & pins) 4,-
Relaiskabel 16P, 30cm (SB relais & pins) 5,-
   
Keerlusbundel: stack board stroomdetectie V2.1 in combinatie met het stack board relais en pins breakout V2.1 (voor maximaal 8 keerlussen). Voor beiden heb je dan nog een basis board nodig. Bv 2 basis boards DCC-EX of de LocoBuffer en -Client bundel met een extra client. Daarnaast is er nog een 8- of 16-kanaals relaismodule nodig om de railstroom om te polen. 39,-
   
   
Serviceproducten 2 Prijs
Parts baanvoeding 18V (16-12-6-5v), 10A 75,-
Parts baanvoeding 14V (12-6-5v), 10A 67,-
Parts baanvoeding 12V (6-5v), 10A 60,-
DCC-EX Command Station plug-and-play 3 42,-
DCC-EX 7-kanaals USBc 2.0 hub 18,-
Relaismodule, 16 relais met optocouplers 26,-
Relaismodule, 8 relais met optocouplers 14,-
   
   

USBc-hub met 5v DC ingang
   
   
2 Serviceproducten leveren we als aanvullende artikelen in combinatie met de stack modules. Ze worden niet los verkocht. Het zijn veelal producten die je via de gebruikelijke kanalen gemakkelijk ook zelf kunt kopen. Dan zullen ze ook iets goedkoper zijn. Wil je het gemak van one-stop-shopping en support op die producten dan kun je ze bij de stack modules meebestellen. De bouwbeschrijvingen van de serviceproducten kun je sowieso gebruiken, ook als je de componenten en boards voor de voeding of de centrale zelf koopt.
   
3 Indien wij het DCC-EX Command Station leveren dan is de Mega reeds geheel geÔnstalleerd en geconfigureerd met de laatste versie DCC-EX software. Ook het L298nh motor shield is dan geconfigureerd en geplaatst op de Mega. Plug-and-play.
   
   
Verzendkosten NL (PostNL, met T&T) Prijs
Verzenden en verzekerd 4 9,-
Ophalen op afspraak (Roosendaal) Gratis
   
4 We verzenden alle pakketten binnen NL verzekerd tot een bedrag van 500,-  
   
   
Verzendkosten BelgiŽ (met T&T) Prijs
Verzenden brievenbuspakket tot 2kg 10,-
Verzenden pakket tot 10 kg 15,-
Verzekerd pakket tot 5 kg (max 500,-) 24,-
   
   
Verzenden worldwide (met T&T) Prijs
Tot 500 gram 13,-
Tot 1 kilogram 21,-

 

 

Voorwaarden

Levering:

Alle producten worden geleverd als zelfbouwpakket dat je zelf kan assembleren en solderen. Een duidelijke en bondige instructie wordt meegeleverd. Ook de software (sketches) voor de Nano boards wordt uiteraard meegeleverd (download, normale aanpasbare sketch). In deze code kun je zelf eenvoudig de benodigde parameters en variabelen aanpassen naar jouw situatie. Er wordt geen USB-kabel voor de Nano meegeleverd. De genoemde prijzen zijn netto, inclusief BTW.

 

Hulp bij montage en configuratie:

En mocht je er technisch toch niet helemaal uitkomen dan staan we je uiteraard met advies en hulp ter zijde! We kunnen je helpen per e-mail, telefoon (ook beeldbellen) of skype.

 

Garantie en herroepingsrecht:

Op aankopen via internet heb je 14 dagen herroepingsrecht als je toch van de koop af wilt zien. In dat geval kun je het product aan ons retourneren. Je betaalt wel zelf de verzendkosten voor dat retourneren. Indien het product onbeschadigd en ongebruikt retour komt dan maken we het aankoopbedrag (ex. verzendkosten) terug aan je over. Het product moet dan wel in de originele verpakking terug gezonden worden en mag niet reeds (deels) gemonteerd zijn! Je hebt garantie op fabrieksfouten. Op elektronische componenten kunnen we geen garantie meer bieden indien je ze reeds gesoldeerd hebt!

 

Bestelprocedure:

Indien je stack modules wilt bestellen, stuur dan een e-mail naar stackmodules@ziggo.nl. Vermeld in je bericht welke boards je wilt bestellen. We controleren dan of alle onderdelen op voorraad zijn (dat is meestal wel het geval) en we sturen je een bevestiging. Zodra we alle parts verzameld en verpakt hebben sturen we een factuur met betalingsgegevens. Je betaalt dus pas wanneer de bestelling klaar staat voor verzending. Als de factuur betaald is dan versturen we de bestelling binnen 1 werkdag via PostNL.

 

Let op:

Voor het bouwen en gebruiken van stack modules is wel enige basiskennis van modelspoorsoftware, elektronica, Windows en Arduino noodzakelijk (Arduino boards, de IDE en de C++ programmeertaal). Als je nog nooit een soldeerbout hebt vastgehouden en je geen basiskennis elektronica en Arduino hebt dan is dit wellicht niet de juiste oplossing voor je. Dan ben je veel beter af met kant-en-klare modules van de bekende merken.

 


Bundel LocoBuffer en -Client met optionele hub,
klik

 

Vragen, informatie of bestellen

Heb je een technische of informatieve vraag (bv over wat je nodig zou hebben voor jouw baan) of wil je stack modules bestellen? Stuur dan een bericht naar stackmodules@ziggo.nl. We beantwoorden je e-mail binnen 24 uur!

 

  

(C) 2021-2024, Ed den Ouden
Modelspoor Stack Modules (R)